Priča je na poroki podarila zadnjih 20 evrov. Nevesta je pred vsemi začela odpirati darila, ne boste verjeli kaj je nato storila!

0
40

Zgodba o ubogi mladi ženski, ki se je sprejela, da se bosta na poroki videla s prijateljem, bo vaše oči utripala.

Njena družina živi zelo skromno, vendar sta z možem uspela zbrati 20 dolarjev, ki sta jih odnesla v poročno ovojnico.

Ženska je dejala, da je poroko svojega prijatelja čakala vse življenje, saj je bila kot sestra, ki je ni nikoli obiskala.

Rekla je, da bo vseeno šla na poroko, tudi s praznimi rokami.

Vendar je poroka sledila v trenutku, ko je nevesta z denarjem pobrala vse kuverte in vzela mikrofon v roke. Vsako ovojnico je začela odpirati posebej in na glas povedala, koliko kdo da.

Poročna priča je povedala, da česa takega še nikoli ni videla, vendar je bila navada, od kod prihaja ženin.

Tudi na obrazu prijatelja je videla, da nevesta ne uživa navade na zabaven način.

“Vsak trenutek, ko sem odprl novo kuverto, sem se počutil, kot da umiram. Slišal sem številke od 100 do 200 dolarjev plus 500 dolarjev. Pustili ste me kot pričo. Ni bilo dovolj, da sem se počutil zelo vznemirjen s svojo vestjo. Ko sem odprl ovojnico, sva se z možem začela oblačiti, Že sva se pripravljala na pobeg iz poroke. ”

“Nato je moja prijateljica mikrofonu povedala približno 500 gostov, da je od najboljše prijateljice prejela 1.000 dolarjev in si ogledala njeno poroko,” je dejala. Preostale neveste so bile presenečene nad številko, ki so jo zaslišale, in vsi so strmeli v pričo in njenega moža, ki jima ni bil jasen. ”

Kasneje ji je nevesta prinesla zapečateno ovojnico in dejala, da je ugotovila, da ni v najboljšem finančnem položaju, in da jo želi vrniti, saj ji prijateljstvo pomeni več kot ves denar na svetu.

“Prebrala sem, koliko denarja ste mi dali zaradi zla in skorumpiranih ljudi, ki so samo čakali, da se bodo smejali,” je dejala.

Ženska je bila navdušena. Ko sta se z možem vrnila domov, je odprla ovojnico in ugotovila, da ima 500 papirjev skupaj z beležko v vrednosti 20 USD.

Odlična zgodba, ki nas lahko res veliko nauči. Prijateljstvo se ne meri z denarjem.

To zgodbo delimo tudi med prijatelji in družino.

Martin Kurushek, strokovnjak za digitalni marketing, je govoril z Nickom Varicem in Tadyjem Brationom. S prodajo na Amazonu sta se prva dva spoznala pred štirimi leti. Danes prodajo na stotine tisoč artiklov na leto.
Nejc Volarič, kakšni so začetki vaše prodaje na Amazonu?
Na Amazonu sem se srečal pred štirimi leti. Kot popoln začetnik sem znanje iskal na znanih spletnih tečajih. Ni šlo. Nato je poiskala zasebne mentorje v tujini, ki so na Amazonu že dosegli milijonske prodaje. To je bilo ključno. Moj promet je naraščal in po letu in pol že presegel 100.000 evrov mesečnega prometa.

Zakaj se je desetletje imenovalo november, da bi začel službo?
Ta mesec bo Sloveniji uradno dovoljena prodaja neposredno na evropskih trgih prek Amazon Europe. Torej za najpomembnejše trge za nas vseeno: Nemčija, Velika Britanija in Italija.
Tisti, ki izkoristijo to priložnost, lahko veliko delajo na pravi način.

Trenutno je prodaja iz Amazonije v ZDA na ameriške trge dovoljena iz Slovenije. Kakšna je primerjava teh trgov s tistimi, ki so na voljo v Amazon Europe?
Že vrsto let se uspešno prodajam na trgih, ki so dostopni prek Amazon USA. Toda evropski trgi so nam bližje in jih bolje poznamo. Poleg tega je v Evropi manj konkurence kot v ZDA.

Sprva sem se tudi prodajal v Evropi, moja prodaja je dosegla tudi 140.000 evrov na mesec. Toda potem so mi celo noč preklicali račun – ker sem iz Slovenije. Potem sem moral še enkrat zagotoviti, da sem prodajo v Amazonu ZDA pripeljal na enako raven. Zdaj, ko je birokratske ovire konec, in iz lastnih izkušenj vem, da Amazon Europe odpira vrata do odličnih trgov.

Za posameznike, ki iščejo način zaslužka poleg dela ali za podjetja, ki iščejo nove trge, je prodaja na Amazonu odlična priložnost.

Kaj je po vašem mnenju potrebno za uspešno začetek prodaje na Amazonu?
Delam v skupinah Amazon Mastermind v Sloveniji in tujini. Podrobnosti se sicer spreminjajo, a osnove ostajajo enake. Ker se bo z novembrom odprlo veliko priložnosti, sem prejel veliko vprašanj in prošenj za svetovanje, na katere nisem uspel odgovoriti. Vendar traja le 24 ur.

Zato sem se odločil, da bom sprejel povabilo na predavanje na poslovnem seminarju o prodaji na Amazonu. Tam bom razkril vse, kar počnem, in delil nasvete svojih začetnikov, kako vse narediti pravilno, in predvsem, kako se izogniti pastem, ki jih je naredilo približno 90% prodajalcev.

Tadi Preseren bo predavala na seminarju. Takrat je zasnoval ogromno globalno zgodbo s prodajo na Amazonu in globoko ga spoštujem.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here