NEVERJETNO: Med porodom je umrla, nato pa se je zgodil čudež! Česa takega še niste slišali…

0
281

Res neverjetna zgodba, ki vas bo močno šokirala.

Melanie Pritchard je bila noseča. Pripravljena je bila na porod, začeli so se napadi.

Počutila se je omotično in slabo, a ni preveč skrbela zaradi tega, saj je verjela, da gre za običajen pojav.

Vendar pa so se med porodom pojavili zelo resni zapleti. Zdravniki so otroka rešili s carskim rezom in Melanie je klinično umrla 10 minut.

Zdravniki se novi materi niso hoteli odreči. Za stabilizacijo njenega stanja je trajala ena ura, nato pa je prestala operacijo.

Ugotovili so, da se je pri Melanie pojavila obstrukcija ploda in da je prišlo do močne notranje krvavitve. V resnici je carski rez poškodoval arterijo.

Mož Melania Doug se spominja grozljivega dogodka s solzami v očeh:

Moja prva misel je bila, da bi bila vdova. Poročena sva šele tri leta. “Moral se je odločiti, kako se imenuje njegova hči. Izbral je ime Gabriela, kar v prevodu pomeni Allahov glasnik.

Zdravniki so nato Douga prosili, naj se pripravi in ​​se počasi zaposli od svoje žene. Doug je zašepetal v Melaniejevo uho:

“Če se še lahko boriš, se bori …”

Melanie ga je očitno poslušala. Kljub slabim pričakovanjem se je borila in uspela. Zdravniki so ostali brez besed. Mislijo, da je čudež:

Njen zdravnik je rekel:

“Prišlo je do srčno-žilnega kolapsa. Takšnih stvari ne preživiš.”

Štiri leta po rojstvu je mati napisala knjigo o svojih izkušnjah. Postanite motivacijski govornik:

“Ko sem dobil drugo priložnost, sem se oddaljil od vseh nepomembnih stvari v življenju. Osredotočim se le na pomembne zadeve. Življenje z družino je raj na zemlji. Vsak trenutek skušam uživati ​​z njimi in jih naučim, kako pomembni so mi.”

Očitno nekaterih stvari ni mogoče razložiti. V resnici je bila mlada mati čudežno ozdravljena.

To grozljivo zgodbo delimo tudi s prijatelji. Očitno je višja sila …

Življenje v naši družini je postalo neznosno. Znašel sem se med dvema ognjema. Na eni strani je hči, ki ima otroka in partnerja, na drugi pa moj mož, ki grozi, da bo svojega zeta izgnal od doma. Z možem imava hčerko in sina. Sin je še srednješolec in živi doma. S tem nimamo težav. Hči je stara več kot deset let in je bila vedno edinstvena. Kmalu so se osamosvojili. Študirala je v tujini in tam spoznala svojega trenutnega partnerja. S seboj ima otroka. Zdaj sta se ustalila pri nas, ker sta se s partnerjem odločila živeti v Sloveniji. S tem sem bila zelo zadovoljna in sem zelo vesela vnukinja. Hčerka je dobila službo in tudi vrniti se je bilo treba. Živimo v manjši hiši, vendar to ni problem. Z možem sva malo pritisnila in naredila prostor za mlado družino. Hči že dela. Vendar so bile težave z možem. Moj mož ga že od začetka ne mara. Pravi, da je umetnik in len. Hči gre zjutraj v službo in sprejme vnuke. Njen partner takrat še spi. Pozno se zbudi in skuha kavo, nato pa večino dneva sedi pred računalnikom. Raje piše roman, za katerega pravi, da bo imel velik uspeh, zaradi katerega bo veliko denarja. Do danes je bilo objavljenih nekaj zgodb in kratkih člankov. Za otroka to skoraj ni pomembno. Ves dan se ukvarjam s tem, kuham in počnem še nekaj drugih stvari. Zvečer sem tako utrujena, da grem spat. Mož je še vedno v službi, in ko pride domov, ga čakajo vsa dela na vrtu in hiši, ki jih je treba vzdrževati. Prav nič se ne dotika. Ne striže trave. Moj mož je kuhal več kot zadnjič. Bil je jezen in je zetu očital, da ga je vrgel iz hiše, če ne bo delal. A nič se ni spremenilo. Hči pravi, da njenega partnerja ne razumemo, ker je umetnica.

Med dvema ognjema
V odnosih, kakršen si zdaj, to ni enostavno. Se bojite in se bojite, da ne boste izgubili stika s svojim vnukom in da vam bo hčer zamerila, če boste bolj naporni od njenega partnerja. Dve leti ste pripravljeni, da boste zdržali in grozili, ko se bo vaš čarovnik spremenil v pisatelja. Njegova nezmožnost ukvarjanja z otrokom mu veliko pove o njegovih občutkih. Ti in mož Jarat, a ga še vedno ne opazi. Niti sramotno ni imeti brezplačno nastanitev, hrano in druge dobrine. Očitno tudi vaša hči misli, da pripada obema. Pod streho imate prave parazite.

Razumem, da ste v globini vprašanja in se sprašujem, kako ohraniti normalen odnos z mladimi. To ni nemogoče, bo pa težko. Vaša magma ni začela z delom navad v zgodnji mladosti. Prav tako ni navajen pomagati svojim ljubljenim, ko ga potrebujejo. Je ekscentrična oseba, ki sebe vidi samo kot svoje potrebe in želje. Hči mora ostati zaljubljena, če je ne opazi. Naslavljanje takšnih stvari je zelo težka naloga. Včasih se je treba sprehoditi po robu, da bi pokazali rezultate.

Kaj lahko torej storite? Kot običajno je odprt pogovor osnova za boljše družinske odnose.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here