GANLJIVO: ”Oprosti mi sin, ker sem prišla do tvoje hiše in prestrašila tvoje otroke. Sedaj vidim, da si..”

0
245

Predstavljamo vam danes zgodbo moškega, ki ni mogel spoštovati svoje matere, ki mu je dala vse in še več.

“Sovražil sem jo, sramovali smo se, ko je bila mlada, je dala hrano za učitelje in učence.
V razred je prišla pozdravit. Kasneje so me sošolci dražili. Bilo me je zelo sram, hotel sem se utopiti v tleh. Želela sem, da moja mati izgine.

Ko sem jo spet videl, sem ji rekel, naj me ne osramoti in bi bilo bolje, da izginim. Mati mi ni nič rekla, strmela je vame. Hotel sem zapustiti hišo. Nisem je hotel več videti.

Ko je vstopila v najstniška leta, se je preselila na študij v tujino. Tam sem pozneje spoznal svojo ženo in dobil otroke. V življenju sem bil zelo vesel in zadovoljen.

Nekega dne pa nas je mama obiskala na obisku. Že leta me ni videla in ni poznala svojih vnukov.

Ne da bi se naznanil, sem se pojavil na vhodnih vratih in moji otroci so se mu začeli smejati. Ko sem jo zagledal, je jokala:

“Kako ste se odločili, da pridete do moje hiše in prestrašite moje otroke ?! Prišel sem brez opozorila. Pojdi stran.”

Mati je tiho odgovorila: “Oprosti, mogoče sem pogrešala dom.”

Leta so minila in nekega dne sem prejel sporočilo. To je bilo vabilo k obletnici mature.

Odločil sem se, da grem. Po praznovanju sem od otroštva hodil proti svoji hiši. V pogovoru z domačini sem izvedel, da je bila moja mama mrtva.

Izročili so mi pismo, rekli so mi, da je od njih. Rekel je:

Tudi v tistem času sem pomislil nate, opravičujem se, ker sem prišel domov in prestrašil tvoje otroke, v srcu sem čutil toploto, ko sem slišal, da ti je uspelo v življenju.

Še vedno te imam rad na svetu.

Z ljubeznijo, mati. ”

Ta zgodba nas lahko res veliko nauči. Starše moramo spoštovati. Dali so nam vse, kar lahko in še več.

To zgodbo delimo tudi s prijatelji. Od njega se lahko veliko naučimo.

Leta 1980 se je poročil z avstralsko lepotico Cassandro Harris, nekdanjim Bondovim dekletom, in si ustanovil družino. Casey, ljubkovalno poimenovan, je predstavil dva otroka, Christopherja in Charlotte, ki sta jih Pearce posvojila iz vesti in pozneje rodila Seana.

Veljalo je, da življenje irskega igralca ne more biti srečnejše, in sicer v času, ko ga je novica o Cassie, ki trpi za rakom jajčnika, prizadela kot strela. Napisala jo je leta 1987, umrla je štiri leta pozneje (leta 2013 je zaradi matere zaradi raka umrla hčerka Charlotte). Igralec je v temo stopil nekaj let pozneje, leta 1994, kjer je na slovesnosti v mehiškem Cabo San Lucasu, ko je na slovesnosti v mehiškem Cabo San Lucasu srečal ameriško novinarko Kelly Shay Smith, podrl obrambni zid. Dežurala je tam, kjer je opravila razgovor z znanim Tedom Dansonom in nato vzpostavila stik s Pierceom. Naklonjenost je bila obojestranska in kmalu se je med njima razvilo dragoceno prijateljstvo, med katerim je igralec prvič zvesto naletel na smrt ženske.

Čeprav sprva ni pomislil, da bi lahko skupaj z mojim agentom vodila novo življenje, mu je samozavesten Američan dal prepričanje, da sta že cenila prvi uradni zmenek. “Ni samo čudovita ženska, ampak tudi zvezda vodnik, ki me ves čas opazuje,” pravi zvezdnica, ki je nikoli ni zanimalo impresivnih pogledov milijonov oboževalcev po vsem svetu. “Zelo mi je jasno, zakaj je toliko žensk seksi, ker so pravzaprav zelo privlačni moški,” pove Kelly svoji spremljevalki, ki je s svojim dekletom leta 2001 na Irskem dihala. Štiri leta pred tem se jim je Dylan rodil, leta 2001, nekaj mesecev pred poroko, v Parizu. “V milijon letih nisem našel dobre ženske, kot je Kelly. Obožujem njeno strast, njeno moč,” pravi Pierce, ki je še vedno zaljubljen v svojo ženo, kot je živel v njegovih zgodnjih letih. Rdeči, radi delijo prijeten dotik ali seveda z navdušenjem gledajo na sedmo moč in občudovalce, radi pa delijo objavo na Instagramu.

Svoj prosti čas vedno preživijo skupaj. Radi potujejo in celo raje ostajajo doma v svojem okolju prijaznem domu v Malibuju ali svojem domu na Havajih na otoku Kauai, kjer so izjemno občutljivi za ohranjanje morskega življenja. Kot sta dejala, bosta bolj uživala med seboj, ko začneta njuna otroka v odraslosti: oba sta zdaj študenta, ljubitelja, ki nikoli ne zamudita romantičnega srečanja s tako razkošnim domom.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here