FOTO: Se še spomnite La Toye? Poglejte kako izgleda sedaj, veliko je tudi shujšala…

0
65

Toya je precej spremenila svoj pogled.

Popolnoma je pomladila obraz, svoje izklesano telo pa je pokazala tudi na družbenih medijih.

Pred nekaj leti je dejala, da se bori, da bi pridobila na teži.

Očitno je bilo v zadnjem času veliko pozornosti na vadbi in pravilni prehrani, saj so rezultati zelo jasni.

Danes naj bi La Toya užival na svoji lokaciji in zagotavljal tehnične storitve. Na družbenih omrežjih ni zelo aktiven in včasih objavi sliko.

Trgi čez – Pred štirimi leti je bila nedelja, ko je Trojo pretresal grozovit umor. Vse je bilo polno simbolike. Sprva se je imenoval Sveti križ, v Sveti hiši, kjer so nekoč živele redovnice, in v ulici, poimenovani po cerkvenem skladatelju Ignaciju Helladniku, Ina Heinigman, nekdanja žena nekdanjega pravosodnega ministra, ubita v satanskih obredih. Plihanska senca. Zanj je bil globok vbod v grlo usoden. Zjutraj so okoli njenega telesa našli sveče in razpršilo soli, govorice pa so bile, da naj bi bil prikovan na križ, vse pa kaže na to, da ga je preganjal Satan. Da bi bilo še bolj zastrašujoče, je bila pri umoru prisotna Ursula Lenka Preseren.
Hiša s slabo karmo

Po brutalnem umoru je sodišče storilko razglasilo za nekvalificirano, zato je ni poslala v zapor, temveč je v zaporu odredila obvezno psihiatrično zdravljenje. Ker lahko traja do pet let, mora biti krivec v Creieju močan strah pred kaznivim dejanjem od 18. oktobra 2015. Noben državljan teh grozodejstev ga ne more pozabiti in vsi, ki so hodili po tem, ko se je stresel. Preden je bil morilec umorjen, ni bil v najboljših odnosih, saj so se po njihovi zgodbi v njem zbirali nenavadni ljudje in obstajala nekakšna uroka magije, magije, eksorcizma, črne magije in zatonja. Pri mnogih se je doma povečal njen odnos do hišnih ljubljenčkov, zaradi nelagodja pa so jo večkrat napotili na pregled, predvsem njen sin, ki ji je vedno sledil več korakov in hodil v šolo. Sosedje so ji na centru za socialno delo večkrat rekli, da ji ni vseeno.

Zdravljenje se nadaljuje

Kranjsko okrožno sodišče nam je sporočilo, da se Uršula Lonka Preseren še vedno zdravi v zdravstveni ustanovi mariborske enote za forenzično psihiatrijo v mariborski univerzitetni bolnišnici. Odbor zunaj okrožnega sodišča v Kangu je 4. aprila odločil, da nadaljuje z izvajanjem varnostnega ukrepa. Vrhovno sodišče v Ljubljani je sklep potrdilo tudi 21. avgusta.

Domačini so bili veseli, ko so novembra 2017 slišali, da je hiša naprodaj, ker je to pomenilo, da se prestopnik ne bo mogel vrniti k vam, ko se je podvrgel psihoterapiji. A od prodaje grozljive hiše konec letošnje pomladi je minilo veliko let. Kot nam je lani povedal nepremičninski agent, ko jim je povedal, kaj se je zgodilo pri hiši, so se vsi obrnili in ni več zainteresiran za nakup: »Ko so videli hišo, so mi rekli, da se dogaja nekaj nenavadnega. Hudič katoliški duhovnik – hipnotični zdravilec.
Želeli so jih urediti za turizem
Zadnji dnevi v Križu so si končno lahko odpočili. Hišo grozljivk, ki je bila štiri leta samozadostna, so oživili sezonski delavci iz različnih okoliških podjetij in Simaga, da bi ustvarili trg. Je eden od lastnikov Simaga, Matthew Saca in njegova žena Ada Birko Sakawi. Ali ga sile teme in zlih duhov, ki so vladali njemu, niso zavrgle? “Ta hiša ima zelo bogato zgodovinsko vrednost, in še preden jo je prejšnji lastnik kupil, smo jo prosili, da jo kupi. Ko se nam ponovno ponudi enaka priložnost, je zagotovo nismo želeli izgubiti. V Tržiču bo to edina nastanitev za gostujoči avtobus. Obnovili smo nekaj sob in hodnikov Pazljivo smo uredili okoliške kraje in pripravili pomožni objekt za ločeno stanovanje z jacuzzijem. Kljub temu pa želi na občinskem razpisu spodbuditi razvoj turizma, smo kljub večkratnim poskusom in pravočasnim dokaznim listinam v takih še vedno opuščeni Ta pomoč je slab strup Pri razvoju turizma sploh nismo vložili pritožbe. Potrebujejo začasno družino v bližini in doma, “sta pojasnila Sakak in njegova žena.
Ponudnik se noče odjaviti
Vendar je Preseren še vedno uradno v Créeju. Lastnica nam pove, da je še vedno stalno registrirana na Hladnikovi ulici 23, in čeprav je hiša že prodana, noče podpisati.

Source: Viralko.si

Comments Policy

By posting on my blog, you agree to the following:

  1. You may comment without registering. You can log-in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook—or not at all. It’s up to you.
  2. You may post anonymously. I don’t recommend this, but you may do so if you wish. I may change this rule if it is abused.
  3. You may post follow-up questions. If you have a question, chances are you are not alone. Others are likely thinking similarly. Therefore, I would rather receive your comments on my blog than via email. It is a better use of my time to address everyone at once rather than answer several similar emails.
  4. You may disagree with me. I welcome debate. However, I ask that if you disagree with me—or anyone else, for that matter—do so in a way that is respectful. In my opinion, there is way too much shouting in the public square to tolerate it here.
  5. I reserve the right to delete your comments. This is my blog. I don’t have an obligation to publish your comments. If you’re a U.S. citizen, The First Amendment gives you the right to express your opinions on your blog not mine.Specifically, I will delete your comments if you post something that is, in my sole opinion, (a) snarky; (b) off-topic; (c) libelous, defamatory, abusive, harassing, threatening, profane, pornographic, offensive, false, misleading, or which otherwise violates or encourages others to violate my sense of decorum and civility or any law, including intellectual property laws; or (d) “spam,” i.e., an attempt to advertise, solicit, or otherwise promote goods and services. You may, however, post a link to your site or your most recent blog post.
  6. You retain ownership of your comments. I do not own them and I expressly disclaim any and all liability that may result from them. By commenting on my site, you agree that you retain all ownership rights in what you post here and that you will relieve me from any and all liability that may result from those postings.
  7. You grant me a license to post your comments. This license is worldwide, irrevocable, non-exclusive, and royalty-free. You grant me the right to store, use, transmit, display, publish, reproduce, and distribute your comments in any format, including but not limited to a blog, in a book, a video, or presentation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here